Tavuk haşlamaTavuk bagetlerimizi hafif yumuşayana kadar haşlıyoruz.Havucu ,patatesi büyük şekilde doğruyoruz .(dörde bölebilirsiniz) Haşladığımız tavukları kenara alıp suyunu süzelim beklesin tencereye havuçları patatesi varsa arpacık soğanı koyup bir kaşık tavuk suyundan ekleyip bir çevirelim,sonra bagetleri ve tavuk suyunu ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirelim.Kaseye yarom limon suyu 1 yemek kaşığı un ve 1 barsak su ekleyip güzelce karıştıralım kaynayan yeöeğimizin suyundan bir kepçe ekleyip karıştırıp yemeğe ekleyelim bir taşım daha kaynasın tuz ve karabıber ekleyip altını kapatalım afiyet olsun.#nefisyemektarifleri #tavukhaşlama #food #foodblogger #foodphotography
Tavuk haşlamaTavuk bagetlerimizi hafif yumuşayana kadar haşlıyoruz.Havucu ,patatesi büyük şekilde doğruyoruz .(dörde bölebilirsiniz) Haşladığımız tavukları kenara alıp suyunu süzelim beklesin tencereye havuçları patatesi varsa arpacık soğanı koyup bir kaşık tavuk suyundan ekleyip bir çevirelim,sonra bagetleri ve tavuk suyunu ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirelim.Kaseye yarom limon suyu 1 yemek kaşığı un ve 1 barsak su ekleyip güzelce karıştıralım kaynayan yeöeğimizin suyundan bir kepçe ekleyip karıştırıp yemeğe ekleyelim bir taşım daha kaynasın tuz ve karabıber ekleyip altını kapatalım afiyet olsun.#nefisyemektarifleri #tavukhaşlama #food #foodblogger #foodphotography
Yorumlar
Yorum Gönder