Günaydın diycem ama akşam olmuş Şimdii kuşbaşı etinizi bir güzel haşlayın.Tencereye bir soğanı doğrayın tereyağ ve sıvı yağda bir güzel ölsün içine küp küp olacak şekilde birer tane havuç ,kapya biber ,sivri biber ve patates doğrayın şöyle bir döndürün 1 kaşık salçayıda ekleyin iki daha çevirin üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyin tız karabıber ve pişen kuşbaşılarıda koyun ağzını kapatın pişsin sonrası size kalmış ekmeee banıp banıp yiyebilirsiniz #etsote #nefisyemektarifleri #food
Günaydın diycem ama akşam olmuş Şimdii kuşbaşı etinizi bir güzel haşlayın.Tencereye bir soğanı doğrayın tereyağ ve sıvı yağda bir güzel ölsün içine küp küp olacak şekilde birer tane havuç ,kapya biber ,sivri biber ve patates doğrayın şöyle bir döndürün 1 kaşık salçayıda ekleyin iki daha çevirin üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyin tız karabıber ve pişen kuşbaşılarıda koyun ağzını kapatın pişsin sonrası size kalmış ekmeee banıp banıp yiyebilirsiniz #etsote #nefisyemektarifleri #food
Yorumlar
Yorum Gönder